MAN TGE Koel- & vrieswagen

De MAN TGE koelwagen is een uitstekende keus voor geconditioneerd transport. Deze wagen heeft een praktische en royale laadruimte, uitstekende isolatie en installatie en is er een mogelijkheid om het koelcompartiment en/of vriescompartiment te scheiden. Ook beschikt deze MAN TGE over een unieke zijdeur oplossing met hoge isolatiewaarde waardoor lage temperaturen tot -25°C graden mogelijk zijn. Het is ook mogelijk om een ATP certificaat voor koel- of vrieswagens te verkrijgen bij aanschaf van een MAN TGE.

Onderscheidende koelwagens

De MAN TGE is meer dan een koelwagen, hij herdefinieert het segment door onderscheidende comfortabel stoelen, grote hoeveelheid laadruimte en verbluffend innovatieniveau. Veiligheidssystemen staan ook centraal in bestelwagens van MAN, net zoals beschikbaarheid voor de nieuwste entertainmentsystemen. Naast de 'standaard' koelwagen kan de MAN TGE koelwagen ook geleverd worden met multi temperature waardoor extreme verschillen in temperaturen (van 50 graden) mogelijk zijn.

Koel- en vrieswagens in verschillende uitvoeringen

U wilt natuurlijk koelauto die aansluit op uw wensen; hiervoor moet u bij MAN zijn. Onze MAN TGE koelwagens zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, hier kunt u een keuze maken uit verschillende motoriseringen, transmissievarianten en configuraties. Om de wagen naadloos aan te laten sluiten op uw organisatie kunt u een keuze maken uit de configuraties zoals gesloten bestelwagen, chassis cabine met laadbak, chassis dubbele cabine en combi. Er is volop keuze in het motorvermogen van 75 kW/102 pk tot 130 kW/177 pk. Ook is de koelwagen van MAN leverbaar met zowel vier-, vóór- en achterwielaandrijving.

MAN Dealers

U bent van harte welkom bij een van onze dealers om een MAN TGE koelwagen te bezichtigen! Ook kunt u geheel vrijblijvend informatie aanvragen.

Contact

MAN Nederland Dealer B.V.

Hoofdkantoor:

De Keten 1
5651 GJ Eindhoven

Tel: +31 (0)40 289 42 60
E-mail: info@man-dealer.nl