MAN Bestelwagen

MAN TGE

MAN TGE

De MAN TGE is een premium bestelwagen: we hebben hoog ingezet op kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie. Dit is een vaste kracht waar u dagelijks op kunt rekenen. Geniet van zijn rijke uitrustingsniveau, een opzienbarend laag TCO én de kracht van innovatie.


Meer over de MAN TGE

MAN Trucks

MAN TGL

MAN TGL

De MAN TGL is ideaal voor lichte distributie. Dankzij zijn lage eigen gewicht biedt hij veel netto laadvermogen. De moderne, zuinige en stille vier- en zescilinder Euro 6-motoren leveren prima prestaties met vermogens van 150 tot 250 pk.


Meer over de MAN TGL
MAN TGM

MAN TGM

De MAN TGM is een allrounder met een zeer laag eigen gewicht. De hoogwaardige afwerking en het brede aanbod aan varianten maken deze twee- of drieassige truck ideaal voor middelzwaar distributiewerk, mede dankzij een GVW van 12 tot 26 ton.


Meer over de MAN TGM
MAN TGS

MAN TGS

De MAN TGS biedt tal van oplossingen op maat voor distributie, zowel nationaal als internationaal. En het is een robuuste werker voor de bouw, voor transport van zware vracht en rijden op onverharde ondergrond. Kortom: de TGS is zeer breed inzetbaar.


Meer over de MAN TGS
MAN TGX

MAN TGX

De MAN TGX in EfficientLine-uitvoering zet de nieuwe standaard in efficiënt transport op de lange afstand. Het is een van de zuinigste trekkers in zijn klasse. Hij heeft bovendien een zeer laag eigen gewicht, ook in Euro 6-uitvoering.


Meer over de MAN TGX