Service

MAN Nederland Dealer B.V. = 24/7 Service door professionals

Om een truck of bedrijfswagen in optimale conditie te houden, is professionele service van het grootste belang. Op die manier wordt het maximale rendement van uw transportmiddel gewaarborgd en kunt u vele veilige kilometers rijden zonder onverwachte stilstand.

Als officieel Dealer van de merken MAN en Volkswagen Bedrijfswagens, worden al onze medewerkers regelmatig geschoold om up-to-date te blijven van alle (technische) ontwikkelingen van onze producten. In combinatie met de aanwezige speciale gereedschappen en originele onderdelen, zorgt dit voor een zo kort mogelijk verblijf in onze werkplaats en vallen daarnaast al onze werkzaamheden onder de garantievoorwaarden. Onze ruime openingstijden zorgen ervoor dat er altijd een afspraak gemaakt kan worden op een voor u passend tijdstip. Daarnaast staat onze nooddienst 24/7, 365 dagen per jaar klaar om u in voorkomende gevallen snel en adequaat weer op weg te helpen.

Niet alleen MAN en Volkswagen Bedrijfswagens komt u tegen in onze werkplaatsen. Steeds meer klanten vertrouwen ook andere onderdelen uit hun wagenpark aan onze zorg toe. Naast getrokken materiaal zijn ook andere merken méér dan welkom in onze werkplaats. U kunt er van verzekerd zijn dat onze technici ook op dat vlak met alle zorg het beste uit uw voertuigen haalt voor maximale inzet en rendement.

Service-afspraak inplannen

Hier kunt u snel een afspraak inplannen voor onderhoud.  U krijgt per ommegaande bericht of de afspraak mogelijk is.