Over MAN Nederland Dealer B.V.

Samenwerken is samen sterker! Dat is de aanpak die MAN Nederland Dealer voor ogen staat. Het resultaat is een netwerk van 6 vestigingen in de provincies Gelderland, Limburg en Noord-Brabant. In deze MAN Nederland Dealer-vestigingen staan flexibiliteit, maatwerk in service en kwaliteit voorop. En door de synergie in onze organisatie houden we de kosten zo laag mogelijk. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat centraal: alle vestigingen van MAN Nederland Dealer B.V. hebben het certificaat Erkend Duurzaam van BOVAG behaald. 

Geschiedenis

Vanuit een deel van het Nederlandse MAN netwerk, dat bestaat uit 32 dealervestigingen en twee Erkend Reparateurs, is begin deze eeuw de MAN Nederland Dealer-groep gevormd. Het doel was en is goed contact met de markt te hebben voor perfect inzicht in de wensen van onze klanten. Hiervoor bieden we oplossingen op maat tegen zeer concurrerende prijzen.

Om de regionale focus te behouden zijn inmiddels een aantal van de oorspronkelijke MAN Nederland Dealer vestigingen overgegaan naar regionale private dealers. Met de vestigingen in Apeldoorn, Duiven, Eindhoven, Nijmegen, Stein en Venlo vertegenwoordigen wij het merk MAN in Zuid-Oost Nederland.  

Al onze bedrijven hebben tientallen jaren ervaring met MAN en Volkswagen Bedrijfswagens. Kennis en vakmanschap zijn van huis uit aanwezig. Ook wordt via trainingen continu gewerkt aan optimale vakbekwaamheid van de medewerkers.