Over MAN Nederland Dealer B.V.

Samenwerken is samen sterker!
In onze vestigingen in Apeldoorn en Duiven staan flexibiliteit, maatwerk in service en kwaliteit voorop. Door de synergie in onze vestigingen uit te nutten houden we onze organisatie zo "Lean" mogelijk. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat centraal: onze vestigingen beschikken dan ook over het BOVAG certificaat Erkend Duurzaam.

Geschiedenis

Vanuit een deel van het Nederlandse MAN netwerk, dat bestaat uit 32 dealervestigingen en twee Erkend Reparateurs, is begin deze eeuw de MAN Nederland Dealer-groep gevormd. Het doel was en is goed contact met de markt te hebben voor perfect inzicht in de wensen van onze klanten. Hiervoor bieden we oplossingen op maat tegen zeer concurrerende prijzen.

Om de regionale focus te behouden zijn inmiddels van de oorspronkelijke MAN Nederland Dealer diverse vestigingen overgegaan naar regionale private dealers. Met de vestigingen in Apeldoorn en Duiven vertegenwoordigen wij het merk MAN in Oost-Gelderland.  

Onze bedrijven hebben tientallen jaren ervaring met MAN en Volkswagen Bedrijfswagens. Kennis en vakmanschap zijn van huis uit aanwezig. Ook wordt via trainingen continu gewerkt aan optimale vakbekwaamheid van de medewerkers.