Ruime openingstijden en korte wachttijden voor reparaties van uw MAN Truck, Bus of Van bij MAN Apeldoorn

MAN Apeldoorn is onderdeel van MAN Apeldoorn en Duiven en biedt een totaalconcept op het gebied van transport en mobiliteit.

Centraal daarbij staan uw belangen als ondernemer. Niet alleen kunnen we u dankzij onze jarenlange ervaring en branchekennis een optimaal advies geven bij de aanschaf van een nieuwe Truck of Bedrijfswagen. Ook weten we wat het aan kostbare tijd – en dus geld – kost, als uw auto onverhoopt toch stil komt te staan. Ons team doet er dan ook alles om u weer zo snel mogelijk op weg te helpen. Met ruime openingstijden, een 24/7 nooddienst, korte wachttijden, een haal- en brengservice en desgewenst vervangend vervoer. Onderdeel van deze service is dat u onderhoud en reparaties bij ons ook buiten reguliere werktijden kunt laten uitvoeren. Daarnaast maken wij de klus altijd af, zelfs als er moet worden overgewerkt. Zo weet u zeker dat uw bedrijfswagen klaar staat wanneer u hem nodig heeft!

MAN Apeldoorn is officiële MAN Dealer voor de regio Apeldoorn. Het adres voor aanschaf, service en onderhoud van zowel nieuwe als tweedehands trucks en bedrijfswagens. Dat maakt ons een krachtige partner voor al uw transport- en mobiliteitsoplossingen.

MAN Apeldoorn biedt u:

  • Maatwerkoplossingen toegespitst op uw branche
  • Reparatie, onderhoud, bandenvervanging en APK
  • Een 24/7 nooddienst
  • Vervangend vervoer en haal- en brengservice
  • Advies op het gebied van leasing en verzekeren


Bereikbaarheid

U vindt ons aan de Ecofactorij 4 te Apeldoorn.