MAN Stein biedt een totaalconcept op het gebied van transport en mobiliteit.

Centraal daarbij staan uw belangen als ondernemer. Niet alleen kunnen we u dankzij onze jarenlange ervaring en branchekennis een optimaal advies geven bij de aanschaf van een nieuwe Truck of bedrijfswagen. Ook weten we wat het aan kostbare tijd – en dus geld – kost, als uw auto onverhoopt toch stil komt te staan. Ons team doet er dan ook alles om u weer zo snel mogelijk op weg te helpen. Met ruime openingstijden, een 24/7 nooddienst, korte wachttijden, een haal- en brengservice en desgewenst vervangend vervoer. Bij ons is het immers pas 17.00 uur als het werk gedaan is.

MAN Stein is naast officieel MAN Dealer voor de regio Zuid Limburg, ook Volkswagen bedrijfswagens Servicedealer. Hèt adres voor aanschaf, service en onderhoud van zowel nieuwe als tweedehands trucks of bedrijfswagens. Dat maakt ons een krachtige partner voor al uw transport- en mobiliteitsoplossingen.

Daarom MAN Stein voor uw Truck of Bedrijfswagen:

  • Maatwerkoplossingen toegespitst op uw branche
  • Reparatie, onderhoud, bandenvervanging en APK
  • Een 24/7 nooddienst
  • Vervangend vervoer en haal- en brengservice
  • Advies op het gebied van leasing en verzekeren

Adres

U vindt ons aan de Nijverheidsweg 40 op het bedrijventerrein aan de A2 in Stein. Door onze liggen nabij de snelweg zijn wij als Volkswagen Bedrijfswagen Service dealer ideaal bereikbaar vanuit Sittard, Maastricht en Heerlen.