Profiteer van onze branchekennis bij de aanschaf van uw MAN

MAN Venlo is onderdeel van MAN Nederland Dealer BV en biedt een totaalconcept op het gebied van service, transport en mobiliteit.

Centraal daarbij staan uw belangen als ondernemer. Niet alleen kunnen we u dankzij onze jarenlange ervaring en branchekennis een optimaal advies geven bij de aanschaf van een nieuwe Truck of Bedrijfswagen. Ook weten we wat het aan kostbare tijd – en dus geld – kost, als uw truck onverhoopt toch stil komt te staan. Ons team doet er dan ook alles om u weer zo snel mogelijk op weg te helpen. Met ruime openingstijden, een 24/7 nooddienst, korte wachttijden, een haal- en brengservice en desgewenst vervangend vervoer. Bij ons is het immers pas 17.00 uur als het werk gedaan is.

MAN Venlo is naast officieel MAN Dealer ook Volkswagen Bedrijfswagenservice dealer voor de regio Noord Limburg / Venlo. Wij zijn te vinden in het hart van logistiek Venlo, tussen de uitvalswegen naar Duitsland en Zuid Limburg. MAN Venlo is hèt adres voor aanschaf, service en onderhoud van zowel nieuwe als tweedehands trucks. Dat maakt ons een krachtige partner voor al uw transport- en mobiliteitsoplossingen.

De voordelen van MAN Venlo voor uw bedrijfswagen:

Maatwerkoplossingen toegespitst op uw branche

  • Reparatie, onderhoud, bandenvervanging en APK
  • Een 24/7 nooddienst
  • Vervangend vervoer en haal- en brengservice
  • Advies op het gebied van leasing en verzekeren.

Adres

U vindt ons aan de Celsiusweg 15 op bedrijvenpark Venlo Trade Port bij knoopunt Zaaderheiken van de A73 en de A67.

Medio juni 2019 zal ons nieuwe pand geopend gaan worden, nòg dichter bij de snelweg.  Houdt onze nieuwspagina in de gaten.