Onze monteurs hebben al tientallen jaren ervaring met de mooiste trucks en bedrijfswagens. Niet gek dus, dat onze collega’s stuk voor stuk specialistische kennis en vakmanschap hebben over onze wagens. Als monteur bij MAN Apeldoorn & Duiven heb je een gezellige en veelzijdige functie met de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Door middel van trainingen en cursussen blijven we bij MAN Apeldoorn & Duiven innoveren en leren. Zo gaan we samen de ontwikkelingen in het monteursvak tegemoet.

Bekijk vacatures

Kom jij ons team versterken?

Ben jij een enthousiaste monteur met een passie voor trucks en bedrijfswagens die nauwkeurig te werk gaat? Solliciteer dan voor de functie van Eerste Monteur bij MAN Apeldoorn & Duiven en kom ons team van enthousiaste collega’s versterken. Samen maken we het verschil.

Als je het leuk vindt om te sleutelen aan de gaafste trucks en bedrijfswagens en wanneer je energie krijgt van het oplossen van complexe storingen, dan is dit echt een functie voor jou.


Wie is MAN Apeldoorn & Duiven

Wie is MAN Apeldoorn & Duiven

MAN Apeldoorn & Duiven is de MAN dealer in Oost-Gelderland. Wij zijn met onze vestigingen een onmisbare schakel op het gebied van transport en mobiliteit in de regio. Zo zijn wij marktleider in trucks voor bouw- en tractieverkeer. Flexibiliteit, maatwerk in service en kwaliteit staan bij ons voorop.

Bekijk vacatures


Hoe ziet een werkweek eruit?

Op maandag voer je in de werkplaats APK-werkzaamheden uit en help je een collega met het oplossen van een complexe storing. Samen kom je tot de beste oplossingen. Maar niet voordat je een lekkere bak koffie op hebt en je jouw collega’s over je weekend hebt verteld.

 

Op dinsdag werk je voor een klant die door een pechgeval met zijn TGX snel hulp nodig had. Jij schiet te hulp en de klant kan binnen no-time weer de weg op. Er moet een veerpakket vervangen worden. Dit zware werk pak je samen met een collega op.

 

Op woensdag ga je een groot deel van de dag aan de slag met een hele specialistische reparatieklus aan een TGS. Ook heb je een overleg met de Chef-Werkplaats.

 

Op donderdag volg je samen met 2 collega’s in de ochtend een training over eMobility voor de MAN eTGE bestelwagens. Die kennis heb jij mooi in the pocket. Daarna help je een collega die zijn klus niet op tijd af gaat krijgen. Vele handen maken licht werk!

 

Op vrijdag help je een klant op weg die met pech naar de werkplaats komt. Lekker bezig! Daarna voer je nog wat onderhoudswerkzaamheden uit aan een MAN TGS en is het om vijf uur tijd voor een gezellige weekafsluiting met je collega’s. De week zit er alweer op!