Disclaimer

MAN Nederland Dealer b.v. stelt het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze producten en een bezoek brengt aan één van onze sites. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten. Aan de inhoud van deze site kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Afbeeldingen

Helaas zijn wij niet in staat om van al onze modellen (exacte) afbeeldingen weer te geven, die overeenkomen met aanbieding of berekening. Het kan voorkomen dat getoonde model niet het actiemodel is, waarvoor de aangegeven vanafprijs geldt.

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze site, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan MAN Nederland Dealer b.v. of haar licentiegevers. 

Informatie op deze site, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van MAN Nederland Dealer b.v.

Virussen en veiligheid

De site wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet gegarandeerd worden.

Andere sites

Deze site kan tevens links bevatten naar externe sites. Pon is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze sites.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze disclaimer, dan kunt u zich richten tot MAN Nederland Dealer b.v. t.a.v. Klantenservice, Postbus 72, 3800 HD Amersfoort. 

 

* MAN Nederland Dealer b.v.  (KvK 280 48123), gevestigd aan de Zuiderinslag 2, 3833 BP te Leusden, is dealer van MAN Bedrijfswagens, MAN bussen en Neoplan bussen.